Àlbum de fotografies

Àlbum de fotografies. Tapa solta en cartoné, folrada amb tela antiga de les fàbriques de Sóller. 48 pàgines dobles amb gradació de color i protecció de cada pàgina amb paper de seda color blanc.

Àlbum de fotografías. Tapa suelta en cartoné, forrada con tela antigua de las fábricas de Sóller. 48 páginas dobles con gradación de color y protección de cada página con papel de seda color blanco.

Photography album. Hard-cover with old fabric from Sóller. 48 double-pages with grading colours and protected with white silk paper.

Share

4 Thoughts on “Àlbum de fotografies

 1. Jo vull aprendre a fer-ne! Molt guapos els colors triats! molt sollerics!

 2. Gràcies! Dissabte faig un altre curs per saber-ne més!!

 3. Hola Laura!
  He anat a parar al teu blog arran unes estadístiques del meu blog que m’han redireccionat al d’una enquadernadora (Carmen) on apareixies en un foto.
  El món de l’enquadernació és un mocador!! 🙂 Estic molt contenta de què aquell 1er curs d’enquadernació artesanal a La Mirada de principis d’abril de l’any passat t’hagi engrescat d’aquesta manera per continuar aprenent i investigant les noves possibilitats que ofereix l’enquadernació artesanal. M’encanten tots els encàrrecs i projectes que fas. Des d’aquí, enhorabona! i a seguir enquadernant…
  Una abraçada,

  Laia

 4. Laia!!!

  Hola i gràcies!!! Ja veus que les teves classes varen ser molt estimulants i varen servir per submergir-me dins del món de l’enquadernació!!! Tenc unes fotos al Facebook amb les llibretes que vàrem fer al teu curs. Vaig etiquetar-hi La Mirada, però no vaig trobar fanpage de Cucatraca! Si vols, etiqueta’t-hi! (o passa’m algun link teu per derivar la gent cap al teu perfil!)
  Una forta abraçada i gràcies!!!

Leave a Reply

Post Navigation