Cooking

Aquestes llibretes formen part del primer pack de la col·laboració de Betrana amb BIRD aprons, una nova marca barcelonina que crea davantals artesanals i únics. La idea és convertir el moment de  cuinar en una experiència, equipats amb un davantal i un llibre de receptes únics i molt especials. Llibretes de tapa solta en cartoné, folrades amb teles de La Varieté i 120 pàgines de paper registre. Guardes de paper geltex color gris i marcapàgines de cinta japonesa de cotó.

Estas libretas forman parte del primer pack de la colaboración de Betrana con BIRD aprons, una nueva marca barcelonesa que crea delantales artesanales y únicos. La idea es convertir el momento de cocinar en una experiencia, equipados con un delantal y un libro de recetas únicos y muy especiales. Libretas de tapa suelta en cartoné, forradas con telas de La Varieté y 120 páginas de papel registro. Guardas de papel geltex color gris y marcapáginas de cinta japonesa de algodón. 

These journals are part of the first collaboration with  BIRD aprons, a new brand from Barcelona that creates unique handmade aprons. Their idea is to convert the cooking into an experience, equiped with a special apron and a notebook full of special recipes.  Hardcover with fabrics from La Varieté and 120 pages. Endpaper with grey geltex and bookmark with cotton japanese ribbon.

 

Betrana Sóller enquadernacions artesanals BIRD001

Betrana Sóller enquadernacions artesanals BIRD005

Betrana Sóller enquadernacions artesanals BIRD002

Betrana Sóller enquadernacions artesanals BIRD003

Betrana Sóller enquadernacions artesanals BIRD006

Betrana Sóller enquadernacions artesanals BIRD010

Betrana Sóller enquadernacions artesanals BIRD008

Betrana Sóller enquadernacions artesanals BIRD009

Betrana Sóller enquadernacions artesanals BIRD013

Betrana Sóller enquadernacions artesanals BIRD015

Betrana Sóller enquadernacions artesanals BIRD018

 

Share

Leave a Reply

Post Navigation